ЛицеКнига

Блог за всичко

Знаменитости използват Facebook да организират връзките си и да достигнат до феновете

Докато Twitter  може да бъде първоизточника , където много знаменитости изтрелват ъпдейти за феновете си ,те използват Facebook  да ръководят  реалните си връзки. Предпочитащите Twitter знаменитости също изглежда да се обръщат към Facebook . Той се явява като техен източник на информация, от която  се нуждаят феновете.По-рано тази седмица, Ранди Зукерберг постна скрийншот на първия мобилен ъпдейт, изпратен от Деми Мур към нейната Facebook страница,  с надеждите тези тенденции да нарастват.

Други знаменитости намират Facebook  като изключителен източник за изразяване на любовта си към  значимите за тях хора. Да вземем Ейми Уайнхаус например, която продължава да поства любовни съобщения на приятеля си Блейк Сивил  в неговата  Facebook  страница, според Perez Hilton. Докато  постовете на някои знаменитости не са толкова лепкави като тези на Ейми, но изглежда продължават да тъпчат сайта.

Например, Вин Дизел продължава да привлича фенове с бърза крачка с повече от 6 милиона фена и продължава да расте с по 60, 000 фена за седмица. Наскоро, Тайгър Уудс постна видео на неговото block party golf clinic, в което той дава съвети как да се размахва по ефективно ( вижте видеото горе). С повече от 300 милиона потребители( и повече от 325 милиона в това число), Facebook   си остава  единствената общност от знаменитости, чрез която да достигнат феновете си.

С поверителните настройки предоставени на потребителите, знаменитостите имат възможността да постват ъпдейти , без да се тревожат за wall posts, които може да се появят в някое списание. За нещастие, понякога знаменитостите оставят  снимките си без поверителност, което би могло да издаде някоя на пресата ( като случая с Ейми Уайнхаус и снимката и по-долу). По-рано тази година Facebook направи страница за да помогне на тези знаменитости, които ползват сайта.

Ако искате да ородължите да следите дейнотите на знаменитостите, ви препоръчваме да се присъедините към страницата Celebs on Facebook page.

Тук може да оставите коментар:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>