ЛицеКнига

Блог за всичко

Топ 10 секс пози

10. На десето място е „Класичеката кучешка“ поза /“Classic Doggie“/. За нейното изпълнение е необходимо жената да се наведе и да застане на „четири крака“. Използвайки ръцете си за опора и с леко разтворени крака, a  мъжът застава отзад.

9. „Обърната ездачка“ или „обърната езда“ /“Reverse cowgirl/. Мъжът лежи по гръб. Жената сяда върху него с гръб към лицето му, като неговите крака се намират между нейните. Това е една от позите, при които жената е отгоре и има водеща позиция.

8. Поза Рало /“The Plough“/- легнала по гръб, жената слага слабините си върху края на леглото и обгръща с краката си кръста на мъжа. Мъжът кляка на пода, за да я обладае. Мъжът може да бъде прав, ако жената е легнала върху бюро или маса. Хоризонталното проникване е много приятно и за двамата; много възбуждаща поза, особено ако мъжът е прав. Всичко обаче зависи от височината на леглото или на масата.

7. „Обърнатата жена“ или „Странична езда“ /“Sideways cowgirl/. Мъжът е легнал по гръб, а жената е седнала върху него (буквално върху члена му) с крака отстрани. И двамата партньори са настанени удобно и няма нужда да правят никакви усилия, за да осъществят проникване.

6. „Съединението на магнитите“ /“Stand and Deliver“/. Двамата са прави един срещу друг, като мъжът търка пениса си в слабините на жената. След няколко минути женският полов орган ще се отвори от само себе си за да позволи едно повърхностно проникване.

5.  „Танцът на мисионера“ /“Raised Missionary“/. Изхождайки от мисионерската поза, жената стяга задните си части и извива хълбока си във формата на арка, после лъкатуши таза си кръгово, странично и вертикално.

4. Поза „Пеперуда /“ Deep Dish“/.  Мъжът е изправен, а жената лежи по гръб, на повърхност малко под височината на кръста на мъжа. Мъжът прониква в жената при тази позиция. Най-удобните места за изпълнение на секс позата могат да бъдат маса или легло.

3. „Съюза на слона“ /“Lazy Doggie“/. Жената ляга по корем и леко повдига таза си. Mъжът я обгръща цялата. Жената оставя отворени краката си, за да улесни проникването.

2. „Обърнати лъжици“ /“Reverse Spoon“/

1. „Жената отгоре“ /“Butterfly“/. Позите, при които жената е отгоре са много задоволяващи за жената и за мъжа и са много удобни за самостимулиране, защото жената лесно може да достигне клитора си. При тях жената може да вземе по-активна роля в акта и да определя дълбочината на проникването. Като поема контрола, жената е свободна да прави движенията, които я възбуждат най-много, докато мъжа може да лежи и да се наслаждава на чувствата, които тя предизвиква.

Източник: бгтоп10

Тук може да оставите коментар:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>