ЛицеКнига

Блог за всичко

Facebook представя Connect Wizard

Искате да получите Facebook Connect настройка на вашия сайт, но не знаете как да го направите венага? Не е необходимо са сте учен, за да се справите с това и то да заработи! Днес компанията представи Facebook Connect wizard , която въвежда потребителите в процеса на Connect инсталацията. Услугата помага на потребителите да получат Connect настройката в 3 последователни стъпки. Единственото изискване е потребителите да умеят да качват файлове на техните сайтове.Вероятно щом четете тази статия и нашич блог сте наясно как можете да качите файлове на вашия уебсайт.

Компанията също отпуска  Facebook Connect playground , което позволява на собствениците на уебсайтове да изпробват различен Facebook Connect код. Главната цел е да се направи възможно най-лесно изпозлването на Facebook Connect. До момента най-лесната му добавка е джаджата Fan Box , която дори не изисква никаква форма на допълнителна цонфигурация. Обаче ако търсите по разширено поле за изява, новите инструменти на Facebook които бяха актуализирани днес, биха направили нещата много по лесни за вас.

След като броят на сайтовете съдържащи информация за Facebook Connect  нараства, компанията се застава да опрости услугите колкото е възможно най-много, за да увеличи ареала на разпространение.Това ще помогне на компанията да осъществи целта си да се превърне във водещ доставчик  и най-голямото представителство в глобален аспект. Ако Facebook Connect  се включи в мрежата, компанията ще бъде в състояние да събира повече информация за потребителите  и опита  на всеки  Facebook  потребител ще бъде подобрен на други уебсайтове, заради членството си във Facebook .

Избрахте ли Facebook Connect? Смятате ли , че тези нови услуги ще направят по лесно изпълнението на  Connect?

Тук може да оставите коментар:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>