ЛицеКнига

Блог за всичко

10-те най-добри автомобила за правене на секс

И имайки предвид двете любими теми на мъжете – коли и секс, специалистите са проявили далновидност, като не само че не са подминали и двете, но дори са ги съчетали в едно и са провели интересно проучване за 10-те най-добри коли за правене на секс.

Критериите за оценяване са били различни. Едни модели получили място в десятката за удобство, други – заради външния си вид, трети – просто за това, че са много скъпи…

Ето кои са успели да влязат в ТОП 10:

На последно място в челната десятка се оказва Cadillac CTS Sport Wagon. Това е автомобил “с огромни задни седалки, но е секси толкова, колкото и епидемията от херпес” в шеговит тон обясняват авторите.

9-то място е спечелил Smart fortwo Passion Cabriolet

Както предупреждават съставителите на странната класация, в този мини-автомобил ще могат да правят секс само тези, които са в добра физическа форма и наистина изгарят от страст. Защото разполагането в него няма да е лесна задача.

8-мо място е дадено на Volvo V70

”Автомобил, който е достатъчно просторен не само за превозване на леглата “Икеа”, но и за заниманията, заради които са създадени тези легла”.

7-мото място е за BMW X6 M

Почти не са нужни обяснения: “Това е автомобилът за секс!”.

6-тото място грабва Ferrari 612 Scaglietti

”Всички Ferrari са секси, но само в това има място за практическото изпълнение на сексуалните въжделения” – поясняват специалистите.

5-тото място е присъдено на Honda Fit

Позицията си тя е завоювала заради “вълшебната разтегателна седалка”, на която може удобно да се настанят двама.

4-тото място заема Lexus LS 460 L

Сексът в него е също като шофирането: плавно и много безшумно, без бурни страсти. Единственното, заради което той е включен в челната десятка, е възможността за масаж на задната дясна седалка с DVD – признават авторите на класацията.

3-то място печели Ford Mustang Convertible

Отстъпва челните позиции на лидерите, но затова пък е незаменим за ексхибиционисти – “ако ще се занимавате със секс в нея, трябва да е на открито”.

2-рото място е за Volkswagen Jetta SportWagen TDI

И го получава заради голямото пространство, което предлага купето. Така се дава възможност за свобода на движенията и свежда до минимум ограниченията в това отношение.

1-вото място експертите отредили на Bentley Continental Flying Spur Speed

Първо – това е Bentley, подчертават авторите на класацията. Второ – има много добра шумоизолация.

Тук може да оставите коментар:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>